Ote inspiraatiosta

lauantai 15. helmikuuta 2014

Jo jonkin aikaa on tuntunut kaikki inspiraatio olevan kadoksissa sisustamiseen liittyen. Olenko se vain minä vai onko suurin osa sisustuslehdistä näyttänyt pidemmän aikaa ihan samalta: on mustavalkoista, geometrista kuviota, haalistuneita pastelleita ja messinkiä ja kultaa, tummaa vihreää. K y l l ä s t y t t ä ä.

Kevätväsymystä varmaan ja tästä kun aurinko alkaa paistaa ja kevätuutuudet tupsahdella silmille niin jo taas huvittaa kaikki. 

Käväisimme viime viikonloppuna Lontoossa. Se oli mukava irtiotto arkeen ja vähän sain kiinni kadonneesta inspiraatiosta.  Paljon ei muuta ehditty tehdä kuin shoppailla, syödä ja käydä katsomassa jalkapalloa. Varsin täydellistä.


Asuimme Shoreditchissä ja sympaattinen kaupunginosa se olikin. Paljon kivoja pikkuliikkeitä ja ravintoloita. Jos olette menossa, niin suosittelen Hoxton hotellia, lähellä oli mm. sellaiset mahtavat sisustusliikkeet kuin SCP ja Pitfield. Ekasta mukaan tarttui nuo Donna Wilsonin Acorn-kulhot ja kehyksissä näkyvä paperiarkki, jälkimmäisestä pieni viktoriaaninen maljakko/purkki ja vähän lisää paperiarkkeja. Hauska muuten huomata, että jokaisesta liikkeestä tuntui löytyvän Iittalan Sarjatonta ja Marimekon Oiva-astioita, joten suosittuja ovat muuallakin kuin meillä.

Inspiraatiosta puheen ollen viime aikojen suurimmat kiksit sain kirpparilta löytyneestä vihreävalkoisesta kankaasta, ah mikä pirteys! Siitä ei riitä kuin yhdeksi verhoksi, joten nyt arvon että tuleeko siitä pöytäliina, sohvatyynyjä vaiko iso pyöreä lattiatyyny. Kauhean vaikea päättää ja koska haluan säästellä sitä kaikkeen, pelkään että siitä ei tule loppujen lopuksi mitään muuta kuin kasa kangasta kaapissa. Ehkä hetken muhinen tekee sille hyvää.

3 kommenttia :

Satu kirjoitti...

Mua kyllästyttää ihan samat asiat. En jaksa enää mitään mustavalkoista!

Mitä ajattelit pyöreän lattiatyynyn sisukseksi, jos siihen päädyt? Mulla on mattokursseilta jämäkuteita - aika reilustikin - ja haluaisin virkata pyöreitä tyynynpäällisiä. Ensin pitäis vaan löytää sisukset, jotta tietäis minkä kokosia päällyksiä tekis.

//Terhi kirjoitti...

kauniita kuvia sinulla täällä! jäin seurailemaan.

Serayna kirjoitti...

Satu: Ajattelin hakea Fantoysta paksua vaahtomuovia ja sahailla sen ympyrän muotoon, vetää vielä vanut päälle. Mullakin on ollut tuo virkattu lattiatyyny ajatuksissa pidemmän aikaa, mutta jäänyt vaan aloittamatta. En tiedä olisiko sellaiseen joku säkkituolitäytekin kiva?

//Terhi: Kiitos ja tervetuloa vaan:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |