The forgotten ones

lauantai 1. helmikuuta 2014

Hupsan, johan tämä vuosi venähti jo helmikuun puolelle. Mietin, että kehtaanko enää tässä vaiheessa esitellä j**lulahjoja, kun ne vähän jäi. Anti mennä kuitenkin. Puikkokoot ja käytetyt langat (Kipuapusilkkivillaan lukuunottamattta, siitä enemmän alla) on painuneet jo unholaan, mutta kuvat löysin kamerastani. 


Mielenkiintoisin projekti näistä oli nuo harmaat kämmekkäät. Mallissa ei ole mitään erikoista, mutta lanka on jotain spesiaalia. Kyseessä on kotimainen Kipuapusilkkivilla, en tiedä onko teille tuttu? Langan pitäisi auttaa mm. unettomuuteen, suonenvetoihin, jännetupin tulehduksiin, puutumiseen, levottomiin jalkoihin, turvotukseen, nivelten kolotukseen ja lihassärkyihin, niskakipuihin, reumaattisin särkyihin, säärihaavoihin, migreeniin, aineenvaihduntaan yms. Eli siis KAIKKEEN, oikea lankojen Bepanthen. 

Itse suhtaudun vähän skeptisesti tällaisiin juttuihin, mutta kämmekkäiden saaja totesi muutaman päivän testauksen jälkeen, että hänen käsiensä nivelsärkyihinsä näistä tuntui olevan apua. Paras kiitos neulojalle. Oma skeptisyys ei karissut ihan täysin, mutta eipä tässä ole varsinaisia vaivoja, johon kaipaisi parannusta. Uuden kerän kyllä hain, koska eihän sitä koskaan tiedä ja halukkaita testaajia langalle löytyy aina.


Koko viikon on muuten vaivannut ihan armoton Runebergin torttujen himo. Tänään tuli kulminaatiopiste vastaan, vaan leipomo oli jo kiinni! Kyllä suruttaa.

2 kommenttia :

Linnea kirjoitti...

Kuulostaa kyllä teholangalta :)! Nuo oranssit kämmekkäät näyttää erityisen kivoilta!

Satu kirjoitti...

Lankojen Bepanthen, mikä loistava ilmaus! Kivoja neulomuksia.

Proudly designed by | mlekoshi Playground |