Hitit ja hudit

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kävin villavaatteita eilen läpi ja pari kertaa kävi mielessä, että kaikkea sitä onkin tullut neulottua. Mitä näille kaikille pitämättömille tapauksille oikein pitäisi tehdä? Onneksi löytyy niitäkin, jotka ovat olleet kovassa käytössä.

Kokosin yhteen ne minun lyhyen neulonta- ja virkkausurani top 3 hitit, hudit ja mieleen jääneimmät suosikit. Suurin osa huiveista on mennyt lahjaksi, mistä syystä niitä ei montaa listoilta löydy.
  1. Musta Ashby: Toimistohuivini, joka on kulkenut mukana myös monet pikkujoulut ja muut juhlat. Tyylikäs, muhkea, lämmin. Ainut valituksen sana tulee Cascade 220 langasta, joka osoittautui niin löyhäkierteiseksi, että nyppyjä alkoi ilmestyä aivan liian aikaisin.

  2. Veranda Tam: Tämä on ollut syksyn ja kevään käytetyin myssyni. Väri, lanka, malli - kaikki natsaa. Kaikista neulomistani asioista pipoja tulee muutenkin pidettyä kaikkein eniten, muut ahkerasti käytetyt suosikkini ovat harmaa palmikkopipo ja Rose Red baskeri.

  3. Vihreät kantapäättömät kierresukat: Kuka olisi arvannut, että ensimmäiset neulomani sukat sitten yläasteen olisivat myös ne käytetyimmät. Sitä ne kuitenkin ovat. Mukavan ohuet, sopivan lyhyet eivätkä osoita kulumisen merkkejä, koska kantapään paikka aina vaihtuu.    1. Keltainen tuubihuivi aka Winter Flame: Mulla oli niin suuret odotukset tästä. MUTTA: vetää makkaralle, tuubi jotenkin joka asentoon liian lyhyt tai liian pitkä. Käytetty ehkä kaksi kertaa. 

  2. Vihreä nyppyhuivi: Paksu ja niiiin epäkäytännöllinen

  3. Drops kauluri: Malli kiva, lanka eli Rose Mohair BIG mistake. Hiostava, kutittava, karvaava. Tämän jälkeen en ole tainnut ostaa yhtäkään kerää tekokuitulankaa, muutuin lankasnobiksi.
  1. Triforce iltalaukku: Tämä on niin ihana, jokainen yksityiskohta onnistui.
  2. Jämälankatakki lapselle: Ensimmäinen neulomani vaate, rakastan takin värejä ja erilaisten pintojen yhdistelmiä. Ja mikä tärkeintä, lahjan saaja tykkäsi myös!
  3. Viltti isoäidinneliöistä: Tämä on jäänyt mieleen hauskana projektina, jonka lopputulos miellyttää edelleen. Tosin tällä hetkellä värit tuntuvat liiankin hurjilta, mistä syystä viltti odottaa uutta tulemistaan kaappiin säilöttynä.

Auts kun osa vanhoista postauksista näyttääkin kamalilta ja kuvat on pieniä. Tässä on riittävästi arkistojen kaivelua pitkäksi aikaa.

5 kommenttia :

Satu kirjoitti...

Mielenkiintoista! Mun pitänee yrittää tehdä sama.

PS. Nyppylähuivi on mun to do -listalla...

Pitko kirjoitti...

Onkin muuten jännä pohtia, että mitkä neuleet ovat supersuosikkeja, mitä ei tule käytettyä ja vielä että miksi näin on. :)

Jonnah kirjoitti...

Joo oli hyvin mielenkiintoista tehdä tätä postausta! Varsinkin kun huomasin, kuinka moneen hudeista olin valmistumishetkellä ollut tyytyväinen, mutta hetken käytön jälkeen en enää...

Satu: näppylähuivi toimisi varmaan, jos on muutenkin keeppi/kauluri-ihmisiä. Mä kaipaan aina villatakkia, tulee kylmä jos on pelkkä kaulanlämmitin:)

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Yritän virkistyä pois talvikohmelosta ja olla taas reipas bloggari. :D Tosi hauska postaus, olisi kiva itsekin miettiä noita onnistumisia ja hutilyöntejä. Ja tuo on niin totta mitä sanoit vanhoista postauksista... Aika pitkälle on kehitytty parin vuoden takaisesta! Pitää vaan iloita siitä, vaikka kipeää tekee katsoa niitä vanhoja. :D

PS. Kävin teidän reissublogissa, ihana! Teille on tulossa tosi hieno reissu! <3 Olet varmaan jo löytänyt Laura Let's Go-blogin? Siellä on NZ- ja Australia-vinkkejä vaikka kuinka ja paljon. :)

Nuuskis kirjoitti...

Tosi hauska idea kootta lankahistoriansa tällä tavalla yhteen! Pitäisi ehkä itsekin kokeille. Ja tosi ihania juttuja olet tehnyt, varsinkin tuo virkattu iltalaukku on kyllä vaan niin hieno!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |