Kuulumisia, moi

lauantai 3. toukokuuta 2014

Laiskuribloggari ilmoittautuu jälleen paikalle, moi. Sitten viime aikojen tapahtunutta.

Vappu ja Key lime pie
Vapun vietimme ystäväpariskunnan kanssa meillä, oli menu, oli ruokaa ja juomaa.  Emäntä käytti enemmän aikaa menun disainaamiseen kun ruokaan (no ei sentäs), mutta mastercheffimäisesti voisi todeta, että kaikki saatiin lautaselle! Ja maistui! Ei haitannut, vaikka seesamsiemenet löysivät tiensä tatakin päälle vasta pöydässä, parsoissa oli lievä ajoitusongelma (lötkähtivät, pirut) ja ranskiksia fritattiin yhden erätauon ja puoliajan ajan. Key lime pie oli oikein bueno, uusi suosikkini.Blogiaktiviteetteja
Tämä bloggari on päässyt ensimmäistä kertaa mukaan "blogitapahtumiin", kiitos Vaasalaiset bloggarit-facebook-ryhmän superaktiivisten ja energisten bloggareiden. Olin Aveolla (mitä, löytyykö Vaasastakin tällaista sisustustarjonta) tutustumassa kevään uutuustekstiileihin ja tapetteihin. Vuodatin ilon kyyneliä villaisten verhoilukankaiden parissa, niistä oli jopa värivaihtoehtoja! Ja voitin lampun arvonnassa! 

Toinen mukava tapahtuma oli bloggariporukan valokuvauskurssi. Järkkärin saatuani muistan opetelleeni useimmat säädöt, mutta RAW-formaatti vei laiskurin mennessään ja kameran säädöt jäi käyttämättä. Nyt toivottavasti aukot ja valotukset ja ISO-arvot ovat tulleet taas jäädäkseen.

Kiitos näistä tapahtumista, laiskabloggari kiittää ja kumartaa ja potee huonoa omaatuntoa, kun postaus ja maininta näistä tulee vasta nyt.


Virkkaus ja neulominen
Milliäkään en ole neulonut pariin kuukauteen. Menin vannomaan, että seuraavaksi valmistuu tuo yksi ikuisuusprojekti, mutta kovin luotaantyöntävä projekti se on. Monimutkainen, ei tv-neulontaa. Neulekirjoja sentään on luettu. Uusi Virkkuri on tilauksessa, sitä odotan innolla! Sitä odotellessa innostaa ihana Rakkain villatakkini, josta hutsittaisi yksi jos toinenkin projekti. Sympaattinen kirja on myös Villan kotoisa kosketus. Siitä silmiin osui erityisesti tuo neuleella päällystetty peili. Olen melko varma, että meidän varastossa myyntiä odottava Ikean peili on juuri sama, jota tuossa ohjeessa on käytetty...


Uusi matkablogi
Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisenä kuulumisena on uusi matkablogimme Allergic to Kiwi, jonka M:n kanssa pistimme pystyyn ja julkiseksi vähän aikaa sitten. Tarkoitus olisi kirjoitella tulevan Uuden-Seelannin ja Australian matkamme suunnittelusta ja tietysti bloggailla livenä reissun ajan. Mutta siihen on aikaa, sitä ennen fiilistellään ja nautitaan odottelusta. Tervetuloa seurailemaan:)

Ei kommentteja :

Proudly designed by | mlekoshi Playground |