Jotain pientä ja virkattua

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Eilen juhlittiin ystävien häitä, huikeat juhlat oli! Kömmittiin kotiin lähemmäs aamuviittä, tänään on tanssijalkoja paikkailtu Compeedilla kärsineimmistä kohdista.Mulla oli päällä sitruunankeltainen hame, valkoinen toppi ja superoranssit kengät, jotka kaipasivat seurakseen muutakin kuin oranssia kynsilakkaa. Virkkailin siis asun koristukseksi söpöilevän pikku käsikorun. Helppoa ja nopeaa! Jos unohdetaan lankojen päättely. 

Lanka: Jotain ohutta virkkauslankaa
Koukku: 1,5 mm

Muutakin pientä on tullut virkkailtua. Virkkuri II tipahti postiluukusta täälläkin ja olin niin liekeissä sen selailtuani, että oli pakko kokeilla jotain kuosia, vaikka sitten vähän pienemmässä mittakaavassa. On se Molla Mills vaan taitava ja voi apua kun kirja oli pullollaan ihanuuksia! Itse asiassa tykkäsin tästä II kirjasta enemmän kuin ykkösestä. Mustavalkoisuus kävi ekassa kirjassa hieman kyllästyttäväksi, tässä uudessa ihastuttivat juuri värit ja nuo mainiot optiset kuosit.

Minä kokeilin Kuutio-kuosia ohuilla virkkauslangoilla (koukku 1,5 mm), lopputuloksena pikkuruinen korttikukkaro. Kuosi ei ollut ihan helppo. Huomasin liian myöhään, että kerroksen vaihtumista olisi pitänyt pitää silmällä paljon paremmin, nyt virkkailin fiiliksen mukaan ja jossain vaiheessa huomasin, että kuvio oli 4:llä silmukalla pielessä. Noh, hyvää harjoitusta tulevia koitoksia varten.
Molla Millsille muuten sellaiset terveiset, että toivottavasti Ravelryssä nähdään josssain vaiheessa. Kotimaisia ja ulkomaisia faneja kyllä löytyisi:). Terv. nimimerkki viimeisen tunnin Virkkuri-kirjoja ja ohjeita Ravelryyn luetteloinut fani. Sinne vaan lisäämään projekteja ja korjaamaan mun virheitä.

6 kommenttia :

Ilosofiaa kirjoitti...

Ihana koru! <3

Pitko kirjoitti...

Suloinen pieni pitsikoru. :)

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Ihana koru ja pikkulaukku!

Jii kirjoitti...

Tuollainen virkattu rannekoru on muuten tosi hyvä idea! Tietokonetta töissä näpyttävänä on meikänaisen rannekorujen oltava litteitä, ja leveitä sellaisia on taas vaikea löytää. Kiitos siis ideasta!

Linnea kirjoitti...

Onpas kaunis koru! Tuollaisenhan voisi joskus tehdä itsekin!

Jonnah kirjoitti...

Kiitos tack! Itsetekoisessa käsikorussa on sekin etu, että pituus on aina sopiva. Kaupan omat tuppaa olemaan liian pitkiä/isoja

Proudly designed by | mlekoshi Playground |