Maybe too much

lauantai 21. kesäkuuta 2014

En tiedä miten tämä on päässyt tapahtumaan. Salakavalasti pinkki on hiipinyt talouteen ja olohuone on muuttunut harmoniseksi pastellivyöhykkeeksi. Lievästi, ööh, liian herkkistä. Yliannostus tuli viimeistään näistä kuvista, joten muutosta asiaan taitaa olla tulossa.


Ikkunoista näkyy muuten meidän vehreä takapiha, josta olen tainnut mainita joskus. Mitäs tykkäätte? Suojeltuja muinaispuita täynnä. Vehreys on toki kivaa, mutta joskus tekisi mieli käydä salametsurihommiin, koska olohuoneessa ja työhuoneessa ei aurinko kesällä näy kuin 16.00-16.20. Toisaalta kämppä ei koskaan kuumene yli +25 asteen. Pitäisi oppia nauttimaan kevätauringosta ja arvostamaan viileysaspektia enemmän. Ja tuleehan tuolta keittiön ja makuuhuoneen puolelta luonnonvaloa, yllin kyllin.

Ainiin, hyvää jussia, kai se jatkuu vielä huomisenkin!

4 kommenttia :

Satu kirjoitti...

Mua hieman naurattaa tuo teksti. Miten niin liikaa? Jos tuo on liikaa, niin meillä on siinä tapauksessa aivan liikaa mm. punaista, keltaista, oranssia, vihreää...

Jonnah kirjoitti...

Liikaa PINKKIÄ ja PASTELLIA, ei värejä yleisesti:) Niitähän meillä on joka puolella, mutta herkkis pinkki ei ole aiemmin kuulunut palettiin.

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Juuri sopivasti pinkkiä, minun makuuni :)

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Ihanan harmonisen näköistä :)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |