Jouluja, ihmiset!

lauantai 20. joulukuuta 2014

Suomeen on palattu 6 viikon unohtumattomalta seikkailulta Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Singaporesta. Matkabloggaaminen osoittautui hauskemmaksi kuin odotimmekaan, joten se toinenkin blogi tulee jatkumaan matkailun merkeissä. Aikamoinen järkytys tämä pimeys ja synkkyys viime viikolla oli kun Suomeen palasimme, tosin 6 tunnin aikaerollakin taisi olla osa syynsä. Onneksi sentään saatiin vähän lunta!


Himmeli-innostuskin tässä ennen joulua iski. Pääsin vihdoin Eija Kosken himmelikurssille, kun hän kävi meillä töissä vetämässä himmeli-illan. Monena vuonna olen ajatellut aloittaa himmelin teon omin voimin ja pari kertaa päässyt jo pillien leikkelyvaiheeseen, mutta jotenkin ne himmelin salat eivät ole avautuneet ja materiaalit eivät ole inspiroineet. Vaan nyt tuli todettua, että ihan mahtavaa hommaa himmelien askartelu on, joten näitä on varmasti tulossa lisää. Keväällä olisi himmelikurssi Vaasa-opistolla...

Kyseinen kuvassa näkyvä malli ei ensin täysillä innostanut, kun olin aina ajatellut haluavani sellaisen perinteisen muotoisen himmelin. Nyt olen eri mieltä, tämä näyttää todella hyvältä tuolla ikkunalla roikkuessaan ja on muodoltaan niin moderni ja epäperinnehimmelimäinen, että sopii roikkumaan siellä vaikka vuoden ympäri.Muuten täällä ei ole puikot paljoa heiluneet. Ennen reissuun lähtöä neuloin M:lle kaulahuivin Handmaidenin ihanaisesta Casbah Sockista ja itselle pannan Dropsin Alpacasta, mutta nyt en tiedä mihin projektiin tarttuisin. Ehkä pitää nyt vaan keskittyä himmeleihin. Reissusta tarttui kyllä mukaan varsin pehmoista ja törkeän kallista opossumilankaa kahdessa värissä, mutta pitää vielä haudutella, että mitä niistä haluaisin tehdä. Jotain spesiaalia.

Joka tapauksessa toivottelen kaikille teille kaikille antoisia joulun pyhiä ja pehmeitä paketteja!

Proudly designed by | mlekoshi Playground |