Kahden värin Rikke-myssy

sunnuntai 14. helmikuuta 2016Malli: Rikke hat
Lanka: Shibui Knits Sock ja Araucania Botany Lace
Puikot: 4,5 mm


Jos jotain ohjetta on tullut välteltyä, niin monella taholla ylistettyä Rikkeä. Aina se tulee Ravelryssä vastaa pipoja selaillessa ja aina olen sen onnistuneesti ohittanut, mutta nyt nupunupun-blogin persikkainen versio sai minutkin innostumaan. Oma  valmis Rikkeni ei kuitenkaan saanut aikaan suuria hehkutuksen tunteita, lähinnä tästä projektista jäi fiilis njääh. En tiedä, ehkä valitsemani jämälangat olivat hiukan liian paksut, värit vähän liian riitelevät ja istuminen päähän ei ihan omaan mieleen. Itse ohje oli superhelppo ja nopea. Silmukoita loin vain 96 tuplalangan paksuuden takia ja kavennukset aloitin jo 15 cm:n jälkeen, koska en halunnut liian löysää myssyä. Muokkaukset meni kerralla nappiin, mutta kuten sanottu: njääh.

5 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Minusta on kivan näköinen mutta ymmärrän kyllä tunteesi. Joskus ne vaan ei tunnu omalta :)

Pitko kirjoitti...

Pistä hautumaan hetkeksi ja yritä käyttää esim. ensi talvena uudelleen. :D Noissa kuvissa se meinaan näyttää tosi kivalta. :)

jonnahah kirjoitti...

Kiitokset Heidi ja Pitko! Joo ongelma on varmaan se, että lopputulos ei täysin vastannut mielessä olevaa visiota. Mutta ehkä pipo hautumisen jälkeen kolahtaa tosiaan paremmin:)

Tiina (Lankoja tuhoamassa) kirjoitti...

Oon kahden muun kommentoijan kanssa samaa mieltä, että pipo näyttää hyvälle. Mulle kävi joskus niin, että aiemmin inhoamani pipo olikin aivan ihana seuraavana päivänä :)

jonnahah kirjoitti...

Heh, ehkä tässäkin käy vielä niin:)

Proudly designed by | mlekoshi Playground |