Viidakkobrunssi

maanantai 28. maaliskuuta 2016






Mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän ystäväporukkamme tapaamiset ovat muuttuneet ruokapainotteisemmiksi ja tarjoilut kerta kerralta runsaammiksi. Pääsiäisenä kokoonnuimme meille brunssin merkeissä, jokainen toi jotain nyyttikestityyliin ja pöytä notkui herkuista. Jämiä on riittänyt monelle aamulle brunssin jälkeenkin. Kattauksesta tuli tahattomasti aika viidakkohenkinen, mutta sehän passaa hyvin näin kevääseen.

Brunssipöydästä löytyi muun muassa pekonitaateleita, tarte flambeeta, mokkapaloja ja vohveleita. Itse tein pöytään puolukkasmoothieshotit, kookosriisifutit omenahillolla (eli vatkasin kookosmaitoon keitettyyn riisipuuroon kermavaahtoa) ja granolapiirakan. Piirakan ohje tuli vastaan Hanna Stoltin Aamupala-kirjassa ja näytti visuaalisesti niin houkuttelevalta, että kokeiltava oli. Käytännössä pohja on siis hunajalla ja kookosöljyllä höystettyä mysliä, joka paistetaan uunissa torttupohjaksi ja sen jälkeen täytetään jogurtilla ja marjoilla tai hedelmillä. Voihan sen myslin ja jogurtin niinkin syödä!

1 kommentti :

Purrrlnau kirjoitti...

Mahtavat herkkukestit! Heti tuli nälkä. :D

Proudly designed by | mlekoshi Playground |